Wat wij doen

Heluto is uw installatiepartner op gebied van luchtbehandelingstechniek, elektra- en werktuigbouwkundige installaties. Voor ieder vraagstuk zoeken wij een bijpassende oplossing in combinatie met uw wensen. Zo wordt gekeken naar welk modern en duurzaam systeem binnen uw bedrijf past. Onze technici plaatsen het systeem en verzorgen het beheer en onderhoud. Wij nemen graag de zorg uit handen!

Renovatie luchtverwarming

Renovatie luchtverwarming

Een bestaande woning met luchtverwarming gasloos en duurzaam maken? Het kan met de nieuwe Heluto lucht- warmtepomp. Klik hier voor de brochure.

Klimaatinstallatie

Klimaatinstallatie

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

Warmtepomptechniek

Warmtepomptechniek

Koelen, verwarmen en ventileren, de drie belangrijkste elementen in één systeem. Wij ontwerpen hoogwaardige klimaatinstallaties voor kantoren, fijnmechanica (cleanrooms), voedselindustrie en gezondheidscentra.

Beheer en onderhoud

Beheer en onderhoud

Alle technische installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!