Referenties

We zijn goed in wat we doen en daar zijn we trots op. We kunnen heel veel vertellen over hoe we werken, maar het gewoon laten zien is natuurlijk veel duidelijker. Bekijk hier een selectie van enkele projecten.

35 appartementen Lelystad

35 appartementen Lelystad

Bekijk hier onze werkzaamheden: https://youtu.be/0wgBdhjxDZE

Vossebelt Precisiebewerking

Vossebelt Precisiebewerking

Vossebelt precisiebewerking B.V. is gespecialiseerd in rondslijpen, gereedschapslijpen etc. Heluto heeft een centrale, gasloze klimaatinstallatie ontwikkeld, waardoor de gehele productiehal word gekoeld, verwarmd en geventileerd.

Protifarm

Protifarm

Protifarm is een wereldwijd bedrijf gericht op de productie van duurzame ingrediënten verkregen uit insecten. Voor dit bedrijf heeft Heluto voor het verwarmen, koelen en ventileren van het productieproces een duurzame waterpompinstallatie ontworpen.

Spectrum Medisch Centrum Meppel

Spectrum Medisch Centrum Meppel

Bij het Spectrum Medisch Centrum Meppel staat een positieve gezondheid centraal. Heluto heeft een complete, duurzame installatie ontwikkeld. Hiermee worden alle vertrekken verwarmd, gekoeld en geventileerd.

Renovatie Luchtverwarming

Renovatie Luchtverwarming

Heluto heeft voor Meppel Dagelyks vele woningen de bestaande luchtverwarming vervangen voor een 100% gasloze installatie voor verwarmen, koelen, ventileren en het produceren van warm tapwater. Een mooi project!

BMW garage Vriesendijk in Assen

BMW garage Vriesendijk in Assen

BMW garage Vriesendijk in Assen heeft Heluto van een mooie duurzame installatie voorzien. Zo hebben we de CV ketels eruit gehaald en vervangen door warmtepompen.

Agrifac Steenwijk energieneutraal

Agrifac Steenwijk energieneutraal

Voor Agrifac Machinery B.V. te Steenwijk heeft Heluto een energie neutrale klimaatinstallatie mogen realiseren. De gehele bouw is BREEAM gecertificeerd.