Over Heluto

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden klimaatinstallaties in de meest brede zin van het woord. We zijn gespecialiseerd in het toepassen van luchtbehandelingstechniek in woningen en utiliteitsprojecten

Onze specialisten

Servicetechnici

Servicetechnici

Onze servicetechnici beschikken over een F-gassen certificaat. De PO/PI specialisten inspecteren de gas-technische installaties zorgvuldig. Zij zijn bevoegd gasleidingen (scope 7a) van deze installaties te keuren.

Installatiemonteur Utiliteit

Installatiemonteur Utiliteit

Onze utiliteit installatie- monteurs zorgen voor het gewenste binnenklimaat, stromend water en frisse lucht binnen uw bedrijf.

Installatiemonteur Woningbouw

Installatiemonteur Woningbouw

Onze installatiemonteurs monteren de luchtverwarming, waardoor de woning snel wordt verwarmd of juist gekoeld. Via luchtkanalen en roosters wordt verwarmde lucht in de woning geblazen. 

Werkvoorbereider / engineer

Werkvoorbereider / engineer

De werkvoorbereider / engineer is de spil tussen u als klant, de projectleiding en de uitvoering. Zo is hij / zij verantwoordelijk voor het maken van de werkinstructies voor de vakmannen. 

Informatie over ons?

De feiten

Mensen staan centraal Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werken bij Heluto vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt Heluto tot uw betrouwbare partner.

Heel Nederland
Heluto is actief in heel Nederland: van een project in de Randstad tot een gave opdracht om de hoek. Onze klanten zijn instellingen, fabrieken en het MKB. Bij Heluto zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid Techniek is onze business. Bij de VDK Groep zijn we steeds op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven Heluto is onderdeel van de VDK Groep (met meer dan 70 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we gaan zorgvuldig om met onze leefomgeving.