Tekenaar werktuigkundige installaties | 36-40 uur | Diever

Wie zijn wij

Wij zijn Heluto, onderdeel van de VDK groep, we hebben een voortrekkersrol als het gaat om een gezond binnenklimaat. Met ±65 FTE is onze organisatie landelijk actief op het gebied van koelinstallaties, ventilatiesystemen en verwarmingssystemen. Heluto is sterk in het ontwerpen, installeren en onderhouden van eigen producten met een technisch hoogwaardig karakter.

Heluto heeft een platte organisatiestructuur en het personeelsverloop is erg laag. Dit is te danken aan een gezonde, positieve werksfeer en een goed gevulde orderportefeuille. Ook bieden we onze medewerkers diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling van competenties.

Wat ga je doen

Als Tekenaar werktuigkundige installaties maak je tekeningen voor projecten in utiliteit (80%) en de luxe woningbouw (20%) en analyseer je de tekeningen met betrekking tot knelpunten in de uitvoering van het project. Je gaat hierbij uit van aangeboden schetsontwerpen, voorlopige tekeningen en houd je aan de ontvangen aanwijzingen voor de uitwerking en aan de voorgeschreven procedures.

Jouw kerntaken zijn:

  • Ontwerp- en installatietekeningen maken volgens bestek en schema’s van derden ten behoeve van diverse projecten en het verrichten van ondersteunende werkzaamheden in de aanvraagfase tot en met nazorg.
  • Leidingberekeningen voor luchtkanalen , cv leidingen ,waterleidingen en afvoerleidingen incl. de benodigde appendages.
  • Ondersteunen en aansturen van jouw collega engineers en tekenaar.
  • Het verbeteren van het schetsontwerp en dit vertalen in een uitvoeringstekening binnen de geldende normen, voorschriften en budget.

Binnen het proces van ‘voor ontwerp’ naar ‘uitvoering ontwerp’ vraag je offertes aan bij leveranciers en verzorg je materiaallijsten ten behoeve van de werkvoorbereiding. Daarnaast houd je tekeningen tijdens de looptijd van het project up-to-date en zorg je voor een revisiemap na oplevering.

Het bijhouden en verbreden van je kennis, middels het volgens van cursussen en trainingen.

Wie ben je

Je bent iemand die geniet van teamwork, focust op het behalen van resultaten en hebt goede communicatieve skills.

  • Minimaal een afgeronde mbo opleiding niveau 4 richting Installatietechniek;
  • APG/P.MIT of studerend hiervoor is een pré;
  • Ervaring met AutoCad;
  • Ervaring met StabiCad en/of Autodesk Revit zijn een pré.

Wat bieden wij

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we vooral een fijne, positieve werkomgeving waar iedereen vooruit wil. Zoals 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen. En ook goede verlofregelingen, overwerkregelingen en reiskostenvergoeding.

Daarbij heb jij als Tekenaar de kans om jezelf verder te ontwikkelen samen met onze organisatie. Je werkt met een gezellig team met oog voor persoonlijke aandacht.

Meer weten over deze vacature en/of Heluto? Reageer via onze website of neem direct contact op met André Sok. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

M: 06-19570382 | T: 0521-591999 | @: asok@heluto.nl