Zet jij de stap naar koelmonteur? Wij leiden je op!

Wil je werken bij één van de meest vooruitstrevende installatiebedrijven van Noord-Nederland? Dit is je kans! Wij zijn op zoek naar een koelmonteur voor klimaatinstallaties/VRF systemen.
Je woont in Midden-, Oost- of Noord-Nederland.

Bedrijfsprofiel
Heluto heeft een voortrekkersrol als het gaat om een gezond binnenklimaat. Met ±65 FTE is onze organisatie landelijk actief op het gebied van koelinstallaties, ventilatiesystemen en verwarmingssystemen. Heluto is sterk in het ontwerpen, installeren en onderhouden van eigen producten met een technisch hoogwaardig karakter.

Bedrijfscultuur
Ons bedrijf heeft een platte organisatiestructuur en het personeelsverloop is erg laag. Dit is te danken aan een gezonde, positieve werksfeer en een goed gevulde orderportefeuille. Ook biedt het bedrijf onze werknemers diverse mogelijkheden aan voor opleiding en ontwikkeling van competenties.

Over de functie
Als koelmonteur plaats je kleine en grote airco’s/VRF systemen bij particulieren en bedrijven. Je lost koeltechnische storingen op en voert afrondende werkzaamheden uit bij nieuw geplaatste installaties. Als je voldoende expertise hebt opgebouwd, dan ben je zelfstandig werkzaam. Voor deze functie vragen wij kandidaten met een technische opleiding die zich graag verder willen ontwikkelen.

Wat bieden wij
Een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan verlofregelingen, goede overwerkregelingen en kilometervergoeding. Het is binnen Heluto altijd mogelijk om je verder te ontwikkelen. Dit kan met gerichte cursussen of opleidingen. Ook zijn er op termijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Het gaat hierbij dan ook om een vast dienstverband.

Wil je meer weten? Je contactpersoon is André Sok, tel. 0521-591999. Of stuur/mail je reactie naar
Heluto BV Installatietechniek, Postbus 9, 7980 AA, Diever / info@heluto.nl / www.heluto.nl.