Wil je werken bij één van de meest vooruitstrevende installatiebedrijven van Noord-Nederland? Dit is je kans! Wij zijn op zoek naar een eerste technicus installatietechniek.

Bedrijfsprofiel
Heluto heeft een voortrekkersrol als het gaat om een gezond binnenklimaat. Met ±65 FTE is de organisatie landelijk actief op het gebied van koelinstallaties, ventilatiesystemen en verwarmingssystemen. Heluto is sterk in het ontwerpen, installeren en onderhouden van eigen producten met een technisch hoogwaardig karakter.

Bedrijfscultuur
Ons bedrijf heeft een platte organisatiestructuur en het personeelsverloop is erg laag. Dit is te danken aan een gezonde, positieve werksfeer en een goed gevulde orderportefeuille. Ook biedt het bedrijf haar werknemers diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling van competenties.

Over de functie
Als eerste monteur ga je samen met de assistent monteur op pad. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen van installaties ten behoeve van nieuw- en verbouwprojecten, denk hierbij aan:
● Luchtbehandeling;
● Warmtepomptechniek;
● Water en cv zijdig hydraulisch aansluiten van de componeten;
● Grotere installaties in de utiliteit en luxe woningbouw.

Je hebt een installatie technische opleiding gevolgd en je bent bereid om opleidingen te volgen in
de installatietechniek.

Wat bieden wij
Een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan verlofregelingen, goede
overwerkregelingen en kilometervergoeding. Het is binnen Heluto altijd mogelijk om je verder te ontwikkelen. Dit kan met gerichte cursussen of opleidingen. Ook zijn er op termijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Het gaat hierbij dan ook om een vast dienstverband.

Contactpersoon: André Sok, tel. 0521-591999. Of stuur/mail je reactie naar Heluto BV
Installatietechniek, Postbus 9, 7980 AA, Diever / info@heluto.nl.

Meer informatie over Heluto kun je vinden op www.heluto.nl.