Wil jij werken bij één van de meest vooruitstrevende installatiebedrijven van Noord-Nederland? Wij zijn op zoek naar twee:

Eerste Technici/Monteurs Installatietechniek

Bedrijfsprofiel
Heluto heeft een voortrekkersrol als het gaat om een gezond binnenklimaat. Met ±65 FTE is onze organisatie landelijk actief op het gebied van koelinstallaties, ventilatiesystemen en verwarmingssystemen. Heluto is sterk in het ontwerpen, installeren en onderhouden van eigen producten met een technisch hoogwaardig karakter.

Bedrijfscultuur
Ons bedrijf heeft een platte organisatiestructuur en het personeelsverloop is erg laag. Dit is te danken aan een gezonde, positieve werksfeer en een goed gevulde orderportefeuille. Ook biedt het bedrijf haar werknemers diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling van competenties.

Over de functie
Als eerste monteur ga je samen met de assistent monteur op pad. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van installaties ten behoeve van nieuw- en verbouwprojecten. Denk hierbij aan:

  • Luchtbehandeling
  • Warmtepomptechniek
  • Grotere installaties in de utiliteit en luxe woningbouw

Je hebt een MBO technische opleiding gevolgd en bent bereid om opleidingen te volgende in de installatietechniek.

Wat bieden wij
Een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan verlofregelingen, goede overwerkregelingen en kilometervergoeding. Het is binnen Heluto altijd mogelijk om je verder te ontwikkelen. Dit kan met gerichte cursussen of opleidingen. Ook zijn er op termijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Het gaat hierbij dan ook om een vast dienstverband.

Reageren
Wil je meer weten? Je contactpersoon is André Sok, tel. 0521-591999. Of stuur/mail je reactie naar Heluto BV Installatietechniek, Postbus 9, 7980 AA, Diever / info@heluto.nl / www.heluto.nl.