Wij houden van collega’s die denken in oplossingen!

Wil je werken bij één van de meest vooruitstrevende installatiebedrijven van Noord-Nederland? Dit is je kans! Wij zijn op zoek naar een

Tekenaar Technische installaties

Bedrijfsprofiel
Heluto heeft een voortrekkersrol als het gaat om een gezond binnenklimaat. Met ±65 FTE is de organisatie landelijk actief op het gebied van koel-, ventilatie- en verwarmingssystemen. Heluto is sterk in het ontwerpen, installeren en onderhouden van eigen producten met een technisch hoogwaardig karakter.

Bedrijfscultuur
Ons bedrijf heeft een platte organisatiestructuur en het personeelsverloop is erg laag. Dit is te danken aan een gezonde, positieve werksfeer en een goed gevulde orderportefeuille. Ook biedt het bedrijf haar werknemers diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling van vaardigheden.

Over de functie
Als tekenaar technische installaties ben jij verantwoordelijk voor het vervaardigen van diverse soorten tekeningen binnen de installatietechniek. Door de verscheidenheid aan klanten en sterke innovatiekracht van Heluto is het werk als tekenaar erg divers en uitdagend. De projecten die jij toegewezen krijgt komen vaak uit de (luxe) woningbouw. Er wordt gebruik gemaakt van AutoCad en StabiCad.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het vertalen van schetsen en/of voorlopige tekeningen naar technische tekeningen. Daarnaast teken je ontwerptekeningen en principeschema’s.
  • Het verzorgen van coördinatietekeningen en opstellingstekeningen voor technische ruimtes en tekeningen voor prefabricage.
  • Het verzorgen van detailtekeningen op schaal.

Het is binnen Heluto altijd goed mogelijk om je verder te ontwikkelen met gerichte cursussen of opleidingen.

Functie-eisen

  • Minimaal een MBO3-opleiding Installatietechniek of Werktuigbouwkunde.
  • APG/P.MIT of studerend hiervoor is een pré.
  • Ervaring met AutoCad is uiteraard een vereiste.
  • Ervaring met StabiCad is een pré.
  • Je houdt van samenwerken en bent resultaatgericht.

Wat bieden wij
Een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan verlofregelingen, goede overwerkregelingen en kilometervergoeding. Het is binnen Heluto altijd mogelijk om je verder te ontwikkelen. Dit kan met gerichte cursussen of opleidingen. Ook zijn er op termijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Het gaat hierbij dan ook om een vast dienstverband.

Reageren
Wil je meer weten? Je contactpersoon is Hardy Klopstra, tel. 0521-591999. Of stuur/mail je reactie naar Heluto BV Installatietechniek, Postbus 9, 7980 AA, Diever / info@heluto.nl / www.heluto.nl