Technisch commercieel manager klimaattechniek utiliteit

Bedrijfsprofiel

Heluto heeft een voortrekkersrol als het gaat om een gezond binnenklimaat. Met ±65 FTE is onze organisatie landelijk actief op het gebied van koelinstallaties, ventilatiesystemen en verwarmingssystemen. Heluto is sterk in het ontwerpen, installeren en onderhouden van eigen producten met een technisch hoogwaardig karakter.

Bedrijfscultuur
Ons bedrijf heeft een platte organisatiestructuur en het personeelsverloop is erg laag. Dit is te danken aan een gezonde, positieve werksfeer en een goed gevulde orderportefeuille. Ook biedt het bedrijf haar werknemers diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling van competenties.

Functieomschrijving

Op de vestiging in Diever hebben wij op korte termijn behoefte aan een ervaren technisch commercieel manager klimaattechniek utiliteit (HVAC) met leidinggevende capaciteiten.
Vanuit de vestiging in Diever werk je samen met een team van professionals aan technische oplossingen voor klanten uit het hele land. Vaak betreffen het projecten in de luxe woningbouw en utiliteit. Veel variatie, klantcontact en uitdaging dus.

Je maakt als technisch commercieel manager klimaattechniek utiliteit deel uit van een jong, enthousiast en hecht team en zal eindverantwoordelijke zijn voor de verkoop projecten utiliteit, waarbij je nauw samenwerkt met je team op de ontwerp afdeling.

Naast het leiden van projecten binnen de utiliteit is het van belang dat jij oog hebt voor de ontwikkeling van je collega’s en hen helpt, coacht en stuurt waar nodig is . Hierin zal je veelvuldig samen optrekken met de bedrijfsleider.

Als ervaren technisch commercieel manager bij Heluto krijg je veel ruimte voor ondernemerschap en draag je een grote verantwoordelijkheid. Jij zorgt voor de klantcontacten en de verkoop van projecten. Jij brengt onze mooie installaties bij de klanten onder de aandacht, werft nieuwe klanten om de verkoop te optimaliseren en bent de spin in het web waar het gaat om het aansturen, managen en coachen van de processen en het projectteam.

Functie-eisen

  • Een HBO werk- en denkniveau, in de richting installatietechniek.
  • Bij voorkeur ervaring op HVAC gebied.
  • Je bezit productkennis en hebt relevante werkervaring als ervaren technisch commercieel manager klimaattechniek utiliteit
  • Je weet hoe je medewerkers kunt boeien, binden en coachen en hebt een proactieve, ondernemende instelling.

Wat mag je verwachten?

Een uitdagende baan waar geen dag gelijk is.

Werken in een gezellig team.

Informele werkomgeving.