Bedrijfsprofiel

Heluto heeft een voortrekkersrol als het gaat om een gezond binnenklimaat. Met ±65 FTE is onze organisatie landelijk actief op het gebied van koelinstallaties, ventilatiesystemen en verwarmingssystemen. Heluto is sterk in het ontwerpen, installeren en onderhouden van eigen producten met een technisch hoogwaardig karakter.

Bedrijfscultuur
Ons bedrijf heeft een platte organisatiestructuur en het personeelsverloop is erg laag. Dit is te danken aan een gezonde, positieve werksfeer en een goed gevulde orderportefeuille. Ook biedt het bedrijf haar werknemers diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling van competenties.

Functieomschrijving

Op de vestiging in Diever heeft de organisatie op korte termijn behoefte aan een ervaren projectleider (HVAC) die uiteindelijk de ambitie heeft door te groeien richting een meer leidinggevende positie.
Vanuit de vestiging in Diever werk je samen met een team (60fte) van professionals aan technische oplossingen voor klanten uit het hele land. Vaak betreffen het projecten in de luxe woningbouw en utiliteit. Veel variatie, klantcontact en uitdaging dus.
Je maakt als projectleider deel uit van een jong, enthousiast en hecht team en zal eindverantwoordelijke zijn voor de uitvoering en oplevering van jouw projecten.
Naast het leiden van projecten binnen de utiliteit is het van belang dat jij oog hebt voor de ontwikkeling van je collega’s en hen helpt, coacht en stuurt waar nodig is . Hierin zal je veelvuldig samen optrekken met de bedrijfsleider.

Als projectleider binnen de installatietechniek draag je een grote verantwoordelijkheid, meestal voor meerdere projecten tegelijk. Voor de eigen organisatie ben je een ware spin in het web die de processen managet, het projectteam aanstuurt, en individuen coacht. Het is jouw verantwoordelijkheid dat projecten binnen de contractvoorwaarden, de gestelde kwaliteitseisen, planning en de begroting gerealiseerd worden.

 

Functie-eisen

  • Een MBO-4/HBO werk- en denkniveau, in de richting installatietechniek.
  • Bij voorkeur ervaring op HVAC gebied.
  • Je bezit productkennis en hebt relevante werkervaring als projectleider.

 

Wat mag je verwachten?

Een uitdagende baan waar geen dag gelijk is.
Werken in een gezellig team.
Informele werkomgeving.