Zet jij de stap naar Assistent Monteur?
Wij leiden je op!

Wil je werken bij één van de meest vooruitstrevende installatiebedrijven van Noord-Nederland? Dit is je kans! Wij zijn op zoek naar een assistent monteur. Je woont in Midden-, Oost- of Noord-Nederland.

Bedrijfsprofiel
Heluto heeft een voortrekkersrol als het gaat om een gezond binnenklimaat. Met ±65 FTE is de organisatie actief op het gebied van koel-, ventilatie- en verwarmingssystemen. Heluto is sterk in het ontwerpen, installeren en onderhouden van eigen producten met een
technisch hoogwaardig karakter.

Bedrijfscultuur
Ons bedrijf heeft een platte organisatiestructuur en het personeelsverloop is erg laag. Dit is te danken aan een gezonde, positieve werksfeer en een goed gevulde
orderportefeuille. Ook biedt het bedrijf haar werknemers diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling van vaardigheden.

Over de functie
Als assistent monteur werk je aan duurzame koel-, ventilatie- en verwarmingsinstallaties. Je helpt bij de aanleg en het onderhoud. Daarbij krijg je vakinhoudelijke begeleiding van ervaren collega’s. Je verricht diverse werkzaamheden voor een schone, opgeruimde en veilige werkomgeving. Je kunt rekenen op een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals verlofregelingen, goede overwerkregelingen en kilometervergoeding. Het is binnen Heluto altijd mogelijk om je verder te ontwikkelen. Dit kan met gerichte cursussen of opleidingen. Ook zijn er op termijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Het gaat om een vast dienstverband.

Functie-eisen

  • Je hebt een vooropleiding gelijkwaardig aan VMBO-installatietechniek;
  • Je bent klantgericht;
  • Je werkt netjes;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B;
  • VCA-certificaat is een pré.

Wat bieden wij
Een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan verlofregelingen, goede overwerkregelingen en kilometervergoeding. Het is binnen Heluto altijd mogelijk om je verder te ontwikkelen. Dit kan met gerichte cursussen of opleidingen. Ook zijn er op termijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Het gaat hierbij dan ook om een vast dienstverband.

Reageren
Wil je meer weten? Je contactpersoon is Hardy Klopstra, tel. 0521-591999. Of stuur/mail je reactie
naar Heluto BV Installatietechniek, Postbus 9, 7980 AA, Diever / info@heluto.nl / www.heluto.nl