Wil jij werken bij één van de meest vooruitstrevende installatiebedrijven van Noord-Nederland? Wij zijn op zoek naar:

Assistent Monteur

Bedrijfsprofiel
Heluto heeft een voortrekkersrol als het gaat om een gezond binnenklimaat. Met ±65 FTE is onze organisatie landelijk actief op het gebied van koelinstallaties, ventilatiesystemen en verwarmingssystemen. Heluto is sterk in het ontwerpen, installeren en onderhouden van eigen producten met een technisch hoogwaardig karakter.

Bedrijfscultuur
Ons bedrijf heeft een platte organisatiestructuur en het personeelsverloop is erg laag. Dit is te danken aan een gezonde, positieve werksfeer en een goed gevulde orderportefeuille. Ook biedt het bedrijf haar werknemers diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling van competenties.

Over de functie
Als assistent monteur werk je aan koel-, ventilatie- en verwarmingsinstallaties. Je helpt bij de aanleg en onderhoud. Daarbij krijg je vakinhoudelijke begeleiding van ervaren collega’s.

Vereisten

  • Vooropleiding gelijkwaardig aan VMBO-installatietechniek
  • Je bent klantgericht en werkt netjes
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en het VCA-certificaat is in je voordeel

Wat bieden wij
Een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan verlofregelingen, goede overwerkregelingen en kilometervergoeding. Het is binnen Heluto altijd mogelijk om je verder te ontwikkelen. Dit kan met gerichte cursussen of opleidingen. Ook zijn er op termijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Het gaat hierbij dan ook om een vast dienstverband.

Reageren
Wil je meer weten? Neem contact op met Hardy Klopstra, tel. 0521-591999. Of stuur/mail je reactie naar Heluto BV Installatietechniek, Postbus 9, 7980 AA, Diever / info@heluto.nl / www.heluto.nl