bellen

bellen

mailen

route

facebooklinkedintwitter

Open Bedrijvendag Westerveld

Ook dit jaar nemen wij deel aan de Open Bedrijvendag Westerveld op zaterdag 4 november 2017

 In Westerveld hebben ondernemers de krachten gebundeld: op zaterdag 4 november presenteren zij zich op één centrale plek, namelijk in en om de locatie van Astron aan de Oude Hoogeveensedijk 4 te Dwingeloo. Met één bezoek kunt u kennismaken met ruim honderd Westerveldse ondernemers en organisaties! De fair ‘Ondernemend Westerveld laat zien’ is van 10.00 tot 17.00 uur.

Veelzijdig programma

Een overzicht van deelnemende bedrijven. U zult zien dat ‘alle soorten’ bedrijven vertegenwoordigd zijn op de fair ‘Ondernemend Westerveld laat zien’! Van de eenpitter tot bedrijven met tientallen medewerkers.

U kunt kennis maken met adviseurs op diverse terreinen, architecten, autobedrijven, beeldend kunstenaars, bouw bedrijven, brandweer, coaches, financiële instellingen of adviseurs, horecabedrijven en verblijfs accommodaties, hoveniers bedrijven, installateurs, makelaars, rijwielbedrijven, schilders, supermarkten, vormgevers- en communicatiebureaus, etcetera.

Vermaak voor de jonge bezoekers

Ook is er voldoende te beleven voor kinderen, bijvoorbeeld:

  • een springkussen
  • schminken
  • popcorn- en suikerspinkraam
  • sterren kijken
  • klimwand

Voor wie ‘precies’?

Op de fair ‘Ondernemend Westerveld laat zien’ is echt voor elk wat wils. Het is dé plek waar inwoners kennis kunnen maken met ondernemers én kunnen zien wat zij kunnen betekenen en leveren. Maar de fair is ook de plek om bijvoorbeeld te netwerken en als ondernemer, concollega’s de hand te schudden.

Certificeringen

kiwaUneti vnisteknvklVCA logo 1000x569px RGB 2.0